Pages

Your Transport

Sunday, May 9, 2010

Stop! Ladies only

KTMB's "Pink coach - ladies only", "Koc merah jambu - Wanita sepanjang masa" cukup menyenangkan mereka yang bergelar wanita. Tak perlu risau nak bertempuh dengan kaum lelaki, yang pada zaman sekarang ni tanpa segan silu lagi berebut-rebut nak dapatkan tempat duduk. Snapshot adegan-adegan yang tak ingin anda tempuhi jika anda seorang wanita:

  1. kena tolak atau kena siku ngan lelaki, sakit woo
  2. kaki kena pijak plak, dah lah kasut diorg tebal (citer bab kasut ni, kasut diorg lagi selesa, takda masalah la kalau diorg ni berdiri lama)
  3. suka hati je sandar badan dia kat orang, dah la berat
  4. bau yang sungguh @#$#$% (Ya Allah, ampunkan dosaku dan kuatkanlah semangat hambamu ini)
  5. adegan touch n go...kurang ajar betul
Isu-isu ini nampak remeh tapi kalau dah hari-hari dok mengadap, pergi kerja dan balik rumah pun tension, nak buat kerja pun tak bersemangat, nak pandang muka suami pun tak larat. Silap-silap naik angin, hubungan jadi dingin, muka macam cengkodok penyek, blood pressure pun naik. Lelaki jugak yang susah hahaha.

So frens, ruangan blog ini secara amnya didedikasikan untuk wanita dan isu-isunya, tak kira lah kecil besar, tua muda, kurus ke gebu (hik hik hik). Guys are welcome too (sharing is caring maa). Turut disertakan pautan ke rencana/blog-blog menarik serta online shopping (this is a must). So do come and check out my blog for the latest info/products. Enjoy the ride...........

0 comments:

Kempen Kami Prihatin

 

Rank & Visitors

My Blog List

Easy Blog Trick

Female Online News

Blog Tutorial

© 3 Columns Newspaper Copyright by ♥♥♥♥♥♥ Koc Merah Jambu | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks